Sitemap 
   
 

Home

't Punt is de naam voor het thuiszorgcentrum van het OCMW Sint-Niklaas.
 
De dienstverlening van 't Punt is een openbare dienstverlening. Elke inwoner van Sint-Niklaas en de deelgemeenten kan bij ons terecht. We richten ons in het bijzonder tot personen die dreigen achtergesteld te worden. Elke doelgroep heeft immers recht op kwalitatieve en maatschappelijke verantwoorde zorg.
 
Het thuiszorgcentrum verenigt verschillende dienstverleningsvormen. Dat gaat van informatie over en advies in thuiszorgaangelegenheden tot zorg aan huis, veiligheids- en oproepsystemen aanbieden, activiteiten inrichten, recreatieve en ondersteunende initiatieven nemen die mensen weerbaar maken en houden (via het lokaal dienstencentrum De Wilg) en een dagopleiding tot polyvalent verzorgende.
 
U kunt bij ons vrijblijvend terecht met al uw thuiszorgvragen. Wij zoeken samen met u een gepast antwoord op uw vragen. We leggen voor u contact met andere diensten als we de dienstverlening zelf niet kunnen aanbieden. Indien u dat wenst, volgen we de dienstverlening ook op. We zorgen er dan voor dat de inzet van al wie bij u thuiszorg verleent, op elkaar is afgestemd.
 
De thuiszorg ontwikkelt zich snel. De populatie ouderen neemt toe. We passen ons aanbod dan ook voortdurend aan aan de wettelijke normen en de maatschappelijke behoeften.
 
Kortom, we bieden u "alles rond thuiszorg".
We verwelkomen u graag in onze nieuwbouw in de Lamstraat 23, 9100 Sint-Niklaas
 

 
a | A